Uw warmteleverancier Over GasloOss

Door de energietransitie verandert ook de functie van Hendriks Techniek. Vanaf nu zijn wij een installatiebedrijf dat ook warmte en koude levert onder de naam GasloOss Sibelius B.V. Wij zijn helemaal klaar voor die nieuwe rol. 

Lees hier het artikel over de ontvangen vergunning voor warmteleverantie.

Duurzaam energieverbruik

Hendriks Techniek richt zich al enkele jaren op duurzaam energiegebruik. Zowel op het gebied van ontwerp en techniek, als in de realisatie zijn onze specialisten goed op de hoogte van de mogelijkheden in de markt. 

“ Wij zijn klaar voor deze enorme uitdaging! ”

 

Christina Randjiet-Singh

Gigantische operatie

“Nieuwbouwwoningen worden sinds medio 2018 opgeleverd zonder gasfornuis en cv-ketel”, vertelt Christina Randjiet-Singh, engineer bij Hendriks Techniek. “De operatie om heel Nederland gasvrij te maken is gigantisch.  Snel schakelen en initiatief tonen is van belang. De vergunning voor  warmteleverancier past daar heel mooi in. Per jaar moeten zo'n 30.000 tot 50.000 bestaande woningen van het gas af worden gehaald. Wij zijn klaar voor deze enorme uitdaging! ”

Klavertje vier Ontstaan logo GasloOss

Het klavertje vier in het logo is gekozen vanuit het oogpunt van duurzaamheid en de associatie die het oproept met de natuur. Verder staat een klavertje vier voor geluk. Wij leveren graag een fundamentele bijdrage aan een wereld waarin het beter wonen is.
Verder heeft het een relatie met het project Componistenkwartier in Oss. De woningen worden daar in een soort van klaverblad gerealiseerd. De strakke en symmetrische vorm van het logo lijkt tevens op een netwerk wat verwijst naar een warmtenet.

2021 Jaaroverzicht storingen

Indien klanten problemen ervaren rond de levering van warmte en/of warm tapwater dan kunnen zij dat via het contactformulier melden of direct contact opnemen met het storingsnummer.

Download hier de storingen over 2021.