Midden in Oss Groene woonlocatie

Bij de 130 woningen in het Sibeliuspark in Oss hebben we gekozen voor collectieve warmtepompen en een openbronsysteem (WKO). Deze pomp gebruikt warmte en/of koelte uit de bodem om water dat naar de woningen gaat te verwarmen óf te koelen, afhankelijk van uw comfortwensen. Daarmee voorzien we de hele wijk van energie. Het tapwater wordt door een elektrische boiler in uw woning bij verwarmd tot de door u gewenste temperatuur.

 

Bijzonder wonen Voordelen

Dit bijzondere nieuwbouwproject omvat totaal circa 130 woningen, alle gebouwd met een duidelijke visie. De aansluiting bij de groene omgeving was een van de speerpunten bij het ontwerp. Een ander belangrijk uitgangspunt is het optimale comfort dat een gezin nodig heeft om gezamenlijk in goede harmonie te kunnen leven. Genoeg ruimte voor ieder gezinslid! 

Vier kwartieren Planopzet

Componistenkwartier is gebouwd op een prachtige plek, grenzend aan de Beethovengaarde en aan het park. In vier kwartieren ligt hier een geheel nieuwe woonwijk waar het zeer goed toeven is! Het park is een mooie plek waar de komende jaren veel ten goede gaat veranderen, omdat de gemeente Oss hoge ambities heeft voor dit gebied. De concrete invulling van het park is nu in een definitieve fase. De groene, parkachtige opzet van de verschillende woonwijken, waarvan Componistenkwartier de laatste en meest unieke nieuwbouwwijk is, geven een mooie tegenhanger tegen de zakelijke, sportieve en onderwijsgerichte kant van de Talentencampus.